Contact

Openingsuren

 • Elke dag open van

  17:00 - 23:00
 

Neem contact op

   

  Njoy Antwerp! | Borgerhout

  Njoy Antwerp! | Borgerhout

  Njoy Antwerp, gelegen in het bruisende hart van Borgerhout op de Statielei 24, biedt een verrukkelijke ervaring voor liefhebbers van verse pizza’s, ovenheerlijke pasta’s en ambachtelijke burgers. Of je nu kiest voor afhalen, ter plekke genieten van de smaakvolle gerechten, of laten bezorgen, deze pizzeria staat garant voor culinair genot.

  Verse pizza’s

  Njoy Antwerp! | Borgerhout

  Ontdek de smaakexplosie van onze ambachtelijk bereide pizza’s, vervaardigd met uitsluitend verse ingrediënten. Bij elke hap proef je de kwaliteit en passie waarmee onze pizza’s worden samengesteld. Laat je verrassen door de perfecte combinatie van verse smaken bij elke sissende, overheerlijke hap.

  Overheerlijke pasta’s

  Njoy Antwerp! | Borgerhout

  Verlies jezelf in de heerlijke wereld van onze pasta’s, met zorg bereid en gemaakt van enkel de allerbeste verse ingrediënten. Ontdek de authentieke smaken die samenkomen in elke vork vol ambachtelijk gemaakte pasta. Laat je culinaire zintuigen verwennen terwijl je geniet van de versheid en sublieme kwaliteit die onze pastagerechten kenmerken.

  Ambachtelijke burgers

  Njoy Antwerp! | Borgerhout

  Laat je smaakpapillen verwennen met onze onweerstaanbare burgers, waarbij we trots gebruikmaken van alleen de meest verse ingrediënten. Elke hap is een culinair avontuur, doordrenkt met de perfecte combinatie van smaken en vakmanschap. Ontdek de verfijning van onze ambachtelijk samengestelde burgers en geniet van een smaakervaring die je zintuigen prikkelt.

  Uw Njoy Antwerp! in Borgerhout.

  Laat je culinaire avontuur beginnen bij Njoy Antwerp, waar verse ingrediënten samenkomen in een perfecte harmonie. Of je nu kiest voor onze ambachtelijk bereide pizza’s, sublieme pasta’s of onweerstaanbare burgers, elke hap belooft een smaakexplosie. Ontdek de versheid en passie in elk gerecht en ervaar waarom Njoy Antwerp de ultieme bestemming is voor liefhebbers van hoogwaardige en heerlijke gerechten.

  Njoy Antwerp! | Borgerhout – 034 641 777 – info@njoyantwerp.be – www.njoyantwerp.be

  Mijn Account